09
Jan
08

Pertandingan Perdana ditaun Dua Rebu Dalapan

[8 Januari 2008, Lapangan Sepakbola pasir nomor 1, kompleks olahraga Senayan Jakarta]

Ti rencana maen jam tujuh peuting, pertandingan ahirna dimulai jam dalapan kurang saeutik, da pemaenna can daratang. Nu geus datang ge kalahka barang dahar heula, untung teu kalikiben pas maen balna. Gegedugna ge datang pangahirna, geus datang kabeurangan.. eh kapeutingan teh sarua jeung anak buah, kalahka dahar heula deuih…. dasar abro ! (Urang ge datang telat ketang)

Der we pertandingan dimulai. Kusabab jumlah pamaen ngan aya tilubelas urang, jadi hiji tim aya genep urang. Tah nu hiji deui mah (eta babaturan kamu nya, Aria ?) dijadikeun tukang ngajagaan kantong di sisi lapang :p

Tim nu di palebah kulon ngagunakeun strategi Man To Nyet Marking, nu di kaler strategina Nyet To Man Marking. Puguh we, pertandingan teh berlangsung ketat, da Man jeung Nyet-na kalahka pa-marking-marking, ari balna mah diantepkeun wae ngajentul di tengah lapang😆

Kurang leuwih menit ka-5, tim Kulon ahirna ngagolkeun. Catet tah, Agung Fujitsu jadi pencetak gol perdana di taun 2008. Teu sababaraha lila, tim Kulon ngagolkeun deui, 3 kali. Tim Kaler teu daek era, manehna nyusun strategi nu anyar, teuing naon strategina, tapi nu pasti bisa ngagolkeun dibantu ku kondisi lapangan nu teu rata tea. Padahal kiper Usep geus bener maca arah bola tah. Jigana mah tim Kaler teh berkolusi jeung keusik, atawa ngahaja ngagundukkeun keusik di hareupeun gawang tim Kulon.

Urang nyobaan jadi kiper, ngan gara-gara langsung kabobolan dua gol, urang langsung diganti deui😆 Oh, enya, urang sempat kasenter ku bal pas dibeungeut euy. Meni peureus pisan, komo deui pas diirungna. (Pas nepi imah, urang ngorong, si korong teh aya getihna euy). Tingali we Unyil, dibales dipertandingan berikutna😆

Hasil ahir mah teu apal sabaraha-sabarahana, ngan nu pasti mah selisih genep gol, tim Kulon meunang euy.

Tah ieu aya tilu poto, jepretan (karet meureun) babaturanna Aria, mangga di-ceklik we mun rek ningali versi badagna, eh teu badag-badag teuing ketang, tapi leuwih badag ti versi thumbnailna.

p1080010.jpg p1080011.jpg p1080012.jpg

[keur ngajago, posting make basa sunda]


8 Responses to “Pertandingan Perdana ditaun Dua Rebu Dalapan”


  1. 1 Agung Gantira
    Rabu, 9-Januari-2008 pukul 5:28 pm

    Agus “BoTN” di poto katilu meni “menggoda” euy.. digana sieun diragap ku wawan
    HUAHAHAHA..

  2. 2 Agung Gantira
    Rabu, 9-Januari-2008 pukul 5:37 pm

    Agus “BoTN” di poto katilu meni “menggoda” euy.. teuing sieun diragap ku wawan meureun
    HUAHAHAHA….

  3. 3 sofwan
    Rabu, 9-Januari-2008 pukul 5:39 pm

    waduh.. reporter cingciripit teh hade oge euy ngaliput na.. mugi2 di tahun 2008 meng ball pasir bisa lebih jaya.. hiduppp persibbbbb

  4. 4 Sembudi
    Rabu, 9-Januari-2008 pukul 5:54 pm

    garendut euy!!

  5. Rabu, 9-Januari-2008 pukul 5:56 pm

    wuih eta beuteung baradags kitu hehe hanjakal euweuh uwing euy..érék gantung kaki asa lebar geus boga bakat anu hadé..

    Pokona bravo bola pasir pan..tai…bravo !!
    Minggu hareup urang insya Allah maen tapi pastikeun eta lapang bersih tinu tai ucing..(boa-boa tai jelema tah soalna rada haneut-haneut kitu trus pait rasana)

    tungguan urang minggu hareup…ku aing!!!!!

    Salam Metal & Cerio !!!
    Bangbud

  6. Rabu, 9-Januari-2008 pukul 7:02 pm

    Kentang lah eta baralad na si opan
    geus make saragam na sarua, hese pisan ngagolkeuna teh
    komo si unyil mah tah
    di bere oper sabaraha kali teu asup wae
    next time change ur uniform man !!! X(

  7. Minggu, 13-Januari-2008 pukul 9:32 am

    Kang.. off topic lagi yeuh eheh~ tapi ajarin doong, gimana cara supaya ada tulisan
    “Lanjutkan membaca…” diblog, kalo kata kerennya mah blog cut kali ya wakakaka…

  8. Senin, 14-Januari-2008 pukul 8:10 pm

    Kalau di wordpress mah tinggal insert ‘More Tag’ aja diposisi yang kita kehendaki. Entah kalau di blogspot.
    Nanti deh kalau kebetulan dirimu online, aku kasih tau via chatting, OK


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


Kategori

Pengunjung

Blog Stats

  • 396,678 hits

Yang Lagi Baca Cingciripit

website stats

Yahoo! ID : king_mercury95

Kalendar

Januari 2008
S S R K J S M
« Des   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arsip


%d blogger menyukai ini: